Bestrijding

Essentieel in de huidige bedrijfsvoering van veehouderijen is een effectief bestrijdingsplan tegen ongedierte. Wist u dat een bestrijdingsplan tegen knaagdieren veelal verplicht wordt gesteld door instanties, afnemers of toeleveranciers? Overlast van ongedierte levert niet alleen overlast en irritatie op, maar draagt ook bij aan de verspreiding van ziekteverwekkers, zoals salmonella, staphylococcen enzovoort. Bij ons vindt u een compleet programma tegen o.a. vliegen, maden, dazen, ratten, muizen, mollen, houtworm en boktor. Houd er rekening mee dat het merendeel van de middelen uitsluitend toegelaten is voor professioneel gebruik.
De insecticiden tegen vliegen zijn verkrijgbaar voor verschillende toepassingen. Wilt u sprayen, strijken, drenchen of heeft u toch liever korrels? Dat kan allemaal. Voor een gifvrije bestrijding hebben we een brede keuze in effectieve en degelijke vliegenlampen. Door de verschillen in grootte is er voor elke ruimte eenvoudig een geschikte vliegenlamp te vinden.
Voor de bestrijding van ratten en muizen heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment moderne rodenticiden van vooraanstaande fabrikanten. De rodenticiden zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingseenheden en samenstelling. Zo kunt u in elke situatie effectief bestrijden. Vochtige of voedselrijke omgevingen hoeven geen obstakel meer te zijn. Pellets, haverkorrels, soft- of hard blocks? Aan u de keuze.
Wanneer u grotere of beschermde dieren moet vangen kunt u kiezen uit ons assortiment vangkooien. Door de verschillende afmetingen heeft u voor elke grootte een geschikte vangkooi.
Uw gazon ontsiert door de aanwezigheid van mollen? Bekijk ons aanbod mollenklemmen om uw gazon er binnen de kortste keren weer als vanouds uit te laten zien.

Lees meer Verberg extra tekst