Over Alvet

Een gezond bedrijf met gezonde dieren. Daar werkt u elke dag hard voor en daar helpen we u graag bij met onze producten en adviezen.

Persoonlijk advies op het erf
Alvet levert u graag de agrarische producten die u nodig heeft. Dat doen we met drie medewerkers: Huub Ottink, Guus Bonke en Herman Dubbelink. Alle drie rijden we met onze eigen bus naar de klanten. Voornamelijk in Twente, maar soms ook ver daarbuiten, zoals door Oost Nederland (Gelderland, Overijssel of Drenthe) of in het westen van Duitsland.

Alles veterinair
Alvet is een afkorting van de woorden ‘alles veterinair’. En dat is nog steeds een naam die goed weergeeft wat we doen.

Start van Alvet
We zijn in 2001 gestart met Alvet, door de agrarische tak over te nemen die een ander bedrijf afstootte. In 2004 veranderden we de naam in Alvet Enschede B.V.
De medewerkers/vertegenwoordigers van Alvet - Huub, Guus en Herman - hebben zelf ook praktische ervaring in de agrarische sector; ze hebben er zelf gewerkt of doen dat momenteel nog steeds naast het werk bij Alvet. 

Onze klanten
We hebben zo’n 1000 tot 1200 klanten, die we allemaal persoonlijk kennen. Dat willen we ook graag zo houden, want we geloven in persoonlijk contact!

Vestiging
We werken vanuit ons pand in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Rigtersbleek-Aalten 4 in Enschede. Dat is ons magazijn. Voor het leveren van onze producten en een passend advies komen we graag naar u toe!
Telefonisch kunt u ons overdag altijd bereiken.

Kennismaken?
Ook gebruik maken van onze kennis en producten?
Neem contact op! We helpen u graag.

NAAR BELANGRIJK BIJ ALVET