Onze waarden

Waarschijnlijk kent u Alvet al jaren en kennen wij u al jaren. Door de jarenlange contacten weet u goed wat u aan ons heeft. We drinken graag een kop koffie samen en praten dan over uw bedrijf en de ontwikkelingen op agrarisch gebied. Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, ook wat betreft producten.

De volgende woorden zeggen wat over Alvet, vinden wij:

Vertrouwen
Vertrouwen is belangrijk; we doen ons best uw vertrouwen waard te zijn. Doen wat we met u afspreken, voorzover dat in ons vermogen ligt. Zoals we in Twente wel zeggen: ‘Ie kunt van oons op an. En dat mut ok!’

Flexibel
We zijn flexibel als dat echt nodig is! We kennen allemaal wel een situatie waarin het echt belangrijk was dat er snel nog een oplossing kwam. En dat die toen nodig was, lag heus niet aan een slechte planning. Ook voor een snelle oplossing in zo'n situatie kunt u op ons rekenen! Al zijn we het natuurlijk liever voor.

Kennis is macht
Als je weet wat er speelt op het vlak van de agrarische producten, heb je een voordeel. Je weet snel wat je bij problemen moet toepassen, ook als er wijzigingen zijn in producten of in de wet. Wij houden het voor u bij en spelen het graag aan u door.